I'm still alive

Mat för en sjukling 

Pub night för 1,5 vecka sedan

Ja visst är jag världens sämsta bloggare? Jag var bra i början, nu går det dock mindre bra. Inte bra alls faktiskt. Faktorn kan faktiskt vara att jag mestadels jobbar och sover och därför inte har något speciellt att ta kort på eller blogga om. 

Kan börja med lite negativa nyheter om att jag legat i influensa en vecka! Kan dock med goda nyheter berätta att jag ÄNTLIGEN är på bättringsvägen! Känns jätteskönt!!!! Har BARA legat i min säng och inte gjort något annat. Huttrat och svettats från och till och däremellan sovit en blund eller två. Detta har dock resulterat i en otroligt ojämn dygnsrytm. Just nu har jag vänt dygnet helt upp och ner och det har jag även gjort med schemat på mitt jobb då alla får "cover my shift" varje dag. Ja ja, slutpratat om det. 

Vad har jag annars gjort? Jo..ätit, hängde med några kollegor ut på pub night innan jag blev sjuk, köpt träningskläder och även tagit en springrunda. Mer träning har jag inte hunnit då jag köpte kläderna dagen innan jag blev sjuk... Nästa lediga dag har jag faktiskt tänkt att jag ska gå på brittish museum.

Klockan är mycket, 2.10. Måste verkligen sova om jag ska bli frisk! 
NATTIS


0 kommentarer