Belsize Park

 

Sara

Igår åkte jag till ett ställe jag aldrig varit på förut - Belsize Park. Supermysigt! Sist jag bodde här var jag nästan fast i Notting Hill/Bayswater då jag både jobbade och bodde där, jag hade aldrig tid att utforska andra mindre delar av London - men det har jag nu! Hackney, där jag bor, är jättemysigt och jag har även hunnit åka till Shoreditch, Dalston och Belsize Park. Har dessutom varit i centrum, men det är ju inget nytt. Hade i vilket fall en härlig för- och eftermiddag i utkanten av Camden town och Hampstead. Belsize Park ligger ungefär mittemellan. Det var sol och vi satt ute på Starbucks uteservering och pratade, Sara och jag, samtidigt som vi smuttade på våra varma drycker, en cappuccino med extra shot; åh - precis vad jag behövde. 
 
Har förövrigt bokat en målarkurs nu!!! Dock ligger den på lördagar kl 10.30-1 men hellre det än ingen målarkurs alls. Ser fram emot att få måla igen, med riktigt bra material dessutom. I priset £300 ingår ett kit med akrylfärg, canvas, borstar/penslar, palett och palettkniv samt målarkursen - såklart. Kursen håller hus på The Art Academy i södra London, åh en till stadsdel att utforska! KAN INTE BÄRGA MIG (!!!) ska äntligen få släppa lös konstnären inom mig, haha. 
 
Idag då? En sen powerwalk med Jonna, borde ha vaknat mycket tidigare. Hjälpte till med bebisarnas förmiddagsfeed och sen var jag och Jonna ute länge. Stannade till på ett café för en kaffe och sedan gick vi vidare igen. Vi var förövrigt och såg filmen om James Dean på bio igår!
Nu är jag hemma, slängde precis i mig en skål med yoghurt och müsli och ska alldeles alldeles strax plocka upp Sam från skolan, idag ska vi leka hos en kille i Sams klass. Måste snabbt byta om från träningskläder till något mer anständigt och sen kila iväg, kram! 
 
0 kommentarer