Mars(trand)

 
 
 
SNÖ! Neeej snö! 
 
Vad babblar ni om? Här har vi minsann ingen snö! Och tur är väl det. Visserligen snöade det mer på sociala medier än vad det gjorde i verkliga livet, på den verkliga jorden i det verkliga Sverige.  
 
Marstrand bjöd på strålande sol i lördags så jag och mamma tog en härlig promenad runt ön. Jag har fastnat i en bloggtorka där jag liksom stannar upp i mitt skrivande, ja..jag stannar upp och kollar på min hund som äter på en kotte. Vilket härligt liv han måste leva, som hund menar jag. Tänk att njuta av en kotte? 
Inspireras och skriver väl åter om promenaden runt ön och hur jag kommit i gång med både träning och en hälsosammare livsstil (vilket jag önskade i min "THIS IS ME - lista"). Familjen har under en vecka gått på LCHF och visst går det bra! 
 
Nej nu går han loco på kotten och spyr. Vovven min är leksugen men väljer att göra mig sällskap i soffan. Kotten lämnade han i småbitar på mattan.  
 
Efter lördagspromenaden drog jag mig mot stan och träffade en del av min kära gymnasieklass och ack vad jag låter gammal när jag säger det så. Marcus hade förberett chark och det smååt jag på hela kvällen. Kanske inte jättebra då man under LCHF-dieten ska äta tre mål om dagen. Äsch, det var lördag och vi kan kalla detta ett speciellt tillfälle (som alla andra tillfällen). Haha, skämt å sido - dieten har gått bra! Det gäller att äta naturligt feta maträtter med mycket protein och inga kolhydrater. Max 30 g kolhydrater per dag! Kroppen går in i en sån kallad KETOS vilket betyder att kroppen börjar gå på ketoner och har dessa som energikälla. Detta tar ca 3-4 dagar. Visst är det intressant att testa olika lchf-recept men jag måste bli mer strikt! 
 
Utöver detta så har jag tränat varje dag. Jag gymmar, dansar, går powerwalks och ikväll ska jag på yoga! Åh!! 
Jag applåderar åt mig själv, jag mår så mycket bättre av det här! 
 
 
 
0 kommentarer